Sunday Feb 18

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/darussal/public_html/v1/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Jadual Waktu Rawatan Di Pusat Perubatan Islam Darussalam

 Galeri Gambar Ibadah Qurban 1432H Darussalam

Pusat Perubatan Islam Darussalam telah mengadakan Ibadah Qurban di Taman Setia Batu 16 Rawang pada hari Isnin 7 November 2011.
Klik di sini untuk melihat galeri tersebut.

 Iklan Dan Ucapan Yang Tidak Berkaitan

Admin dan moderator laman web Darussalam sudah mengenalpasti bahawa semakin banyak komen-komen yang tidak berkaitan di ruangan Shoutmix dan ada juga promosi yang tidak berkaitan termasuk mempromosikan blog serta facebook. Jika ini berterusan, Administrator dan Moderator laman web Darussalam akan mempamerkan laman-laman yang tidak berkatian tersebut.

Ini adalah kerana anda telah mempromosikan sesuatu yang tidak berkaitan dan laman web ini bukan bertujuan untuk langganan, promosi dan juga bukan untuk perbualan sesama anda sebaliknya adalah ruang untuk anda bertanya dengan pihak pengurusan Darussalam mengenai perubatan Islam.

Jika ini masih berterusan, Administrator dan Moderator laman web Darussalam akan menutup ruangan Shoutmix ini demi kebaikan semua.

Sekian, harap maklum.
 

 Galeri Gambar Terbaru Dan Terkini

Pusat Perubatan Islam Darussalam telah menerima kunjungan hormat dari Tok Guru Nik Aziz.
Klik di sini untuk melihat galeri tersebut.

 

Pada 20 Oktober 2011, Pusat Perubatan Islam Darussalam telah menerima kunjungan serta lawatan dari Lajnah Kebajikan PAS Pusat.
Klik di sini untuk melihat galeri tersebut.
    

 

Pusat Perubatan Islam Darussalam telah menerima kunjungan hormat dari Dato' Dr. Harun Din.
Klik di sini untuk melihat galeri tersebut.

Etika Pelanggan Darussalam

Etika pelanggan Darussalam adalah merangkumi etika sebelum rawatan, semasa rawatan dan selepas rawatan. Etika ini perlu dipatuhi oleh setiap pelanggan yang datang ke Pusat Perubatan Islam Darussalam agar segala urusan rawatan berjalan dengan lancar dan sistematik.

Pelanggan boleh merujuk mengenai etika ini dengan lebih lanjut di Darussalam agar pelanggan yang hadir ke Pusat Perubatan Islam Darussalam memahami prosedur yang perlu dilalui ketika berada di pusat rawatan kami.

 

Maklumat Lanjut

More Articles...

Page 1 of 2